Veiligheid rond magazijnstellingen

Geen categorie | 11 oktober 2017 14:10 | Yvonne Bakergem

Niet iedereen begrijpt waarom magazijnstellingen gekeurd moeten worden. Stellingen bevatten immers geen bewegende delen. Hoe kan het dan dat magazijnstellingen in de loop der tijd meer gevaar gaan opleveren? En welke risico’s ontstaan daarbij? In zijn workshop ‘Veiligheid rond magazijnstellingen’ tijdens de Dag van het Magazijn geeft Frans Hardus antwoord op deze vragen.

Aan de hand van dia’s gaat u ervaren waarom het keuren van magazijnstellingen door een deskundig persoon nuttig is en hoe het keuren van magazijnstellingen uiteindelijk kosten kan besparen. Geen droge praat maar veel discussie naar aanleiding van dia’s over (moeilijk) te ontdekken gevaarlijke schades en ook dia’s van onveilig gebruik van magazijnstellingen.

Frans Hardus geeft zijn workshop ‘Veiligheid rond magazijnstellingen’ op dinsdag 28 november 2017, van 14:30-15:00 uur.

De Dag van het Magazijn wordt dit jaar gehouden tijdens de vakbeurs Logistica. Beide evenementen zijn op 28, 29 en 30 november te bezoeken in de Jaarbeurs te Utrecht. Op alle drie de dagen kunnen bezoekers workshops volgen over veiligheid in het magazijn. Toegang is gratis.

Programma

Bekijk het volledige programma van de Dag van het Magazijn en schrijf je meteen in voor de workshops. Toegang tot de Dag van het Magazijn geeft tevens kosteloos toegang tot de vakbeurs Logistica.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *