Wat is de dag van het magazijn

In november 2017 vindt dit jaar de Dag van het Magazijn weer plaats. De opzet is anders dan andere jaren. De vraag naar meer praktijkideeën wordt ter harte genomen. Dit komt tot uiting in workshops, waarbij veel praktijkvoorbeelden aan bod gaan komen.

Aan het begin van het programma is de schijnwerper gericht op de kandidaten – twee categorieën met bedrijven uit verschillende bedrijfsgroottes. Uit de drie genomineerden per categorie komt een winnaar tevoorschijn, die de prijs “Veiligste Magazijn van Nederland” in ontvangst mag nemen. In 2016 ging het goud naar Janssen Biologics, Abbott Biologicals B.V., DHL Supply Chain en Schneider Electric. Het zilver ging naar Jumbo Supermarkten B.V.. Er werden twee eervolle vermeldingen gegeven. Eén aan Fast & Fluid Management B.V. en één aan Doc Data Fulfilment B.V.

De Dag van het Magazijn is dit jaar te vinden op de Vakbeurs Logistica in de Jaarbeurs te Utrecht, van 28 t/m 30 november 2017. De Prijs Veiligste Magazijn wordt op 28 november uitgereikt. De workshops van de Dag van het Magazijn zijn op alle drie de beursdagen te volgen.

Initiatiefnemers van zowel de Dag van het Magazijn als de prijs Het Veiligste Magazijn zijn:

  • BMWT-Keur
  • evofenedex
  • Sectorinstituut Transport & Logistiek
  • Logistiek.nl
  • Tempo Team