Als je goud wint bij de Prijs Veiligste Magazijn

Geen categorie | 6 oktober 2017 07:10 | Yvonne Bakergem

Een spookje, training vanaf de eerste werkdag en grote betrokkenheid bij veiligheid van het management. Dit zijn enkele ingrediënten waarmee Schneider Electric in 2016 goud heeft gewonnen bij de Prijs Veiligste Magazijn. In een workshop tijdens de Dag van het Magazijn vertelt safety-manager Patrick Kok over zijn ervaringen met de strijd om de Prijs Veiligste Magazijn.

Het spookje, Bubak, kan door iedere medewerker worden ingezet om een gevaarlijke situatie aan te geven. De betreffende medewerker stelt hiermee een procedure in werking die binnen vier uur tot een oplossing moet leiden.
Ook training vanaf dag 1 draagt bij tot een veiliger magazijn. Hier wordt bij Schneider Electric strak de hand aan gehouden. Als er geen trainer beschikbaar is, wordt de instroom van medewerkers opgeschort, totdat er weer een trainer beschikbaar is.

Patrick Kok geeft zijn workshop ‘Als je goud wint bij de Prijs Veiligste Magazijn’ op donderdag 30 november 2017, van 12:30-13:00 uur.

De Dag van het Magazijn wordt dit jaar gehouden tijdens de vakbeurs Logistica. Beide evenementen zijn op 28, 29 en 30 november te bezoeken in de Jaarbeurs te Utrecht. Op alle drie de dagen kunnen bezoekers workshops volgen over veiligheid in het magazijn. Toegang is gratis.

Programma
Bekijk het volledige programma van de Dag van het Magazijn en schrijf je meteen in voor de workshops. Toegang tot de Dag van het Magazijn geeft tevens kosteloos toegang tot de vakbeurs Logistica.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *